Over Freshfoods Logistics

Gespecialiseerd in transport

  • Levering 7 dagen per week
  • Geconditioneerd transport
  • Geintegreerd Track & Trace
  • Tijdvakken op maat

FRESHFOODS LOGISTICS

Uw partner in koel- en vrieslogistiek

Freshfoods Logistics is een jong en dynamisch bedrijf die gespecialiseerd is in allerlei soorten transport. Vanuit ons standplaats in Lijnden (grens aan Amsterdam) verzorgen wij dagelijks transport door heel Nederland. Met een grote passie voor het vervoeren van verse producten zijn wij dagelijks onderweg door heel Nederland met ons ervaren team.

Ervaren chauffeurs

Freshfoods Logistics werkt uitsluitend met ervaren chauffeurs. Onze chauffeurs zijn vakbekwaam, zorgvuldig en betrouwbaar. Samen met onze chauffeurs vormen wij een hecht en professioneel team dat uw wensen vooropstelt.

Wagenpark

Ons moderne wagenpark bestaat uit diverse formaten bestelauto’s en vrachtwagens welke zijn voorzien van GPS. Elk transport kan veilig verzorgd worden en tevens kunt u als klant uw zending volgen.

NIWO gecertificeerd

Freshfoods Logistics is een organisatie met een NIWO transportvergunning. Kwaliteit in transport begint bij NIWO.

Onze diensten

Freshfoods Logistics is door jarenlange ervaring in geconditioneerd transport een interessante en betrouwbare partner voor het vervoer van uw vers- en vriesproducten.

Koel- en vriestransport

Heeft u goederen die geconditioneerd vervoerd moeten worden? Wij beschikken over diverse formaten koelauto’s en vrachtwagens.

First and last mile

Freshfoods Logistics heeft ruime ervaring met first and last mile routes en kent de verantwoordelijkheden hiervan.

Contact informatie

Ben je nieuwsgierig geworden hoe Freshfoods Logistics jouw organisatie kan helpen? We verzoeken je dan vriendelijk om je gegevens achter te laten in het contact formulier, zodat we je terug kunnen bellen.

Uiteraard staat het je ook vrij om zelf telefonisch of per e-mail contact op te nemen.

Hoe kunnen we je helpen?